TV screen…

Това телевизията е пълна малоумщина. Днес попаднах на първото предаване “Dancing Stars”. Не знам как намериха тия “звезди” ама сигурно доста са ги търсили по нафталина. Лелееееее. А аз си мислех, че “VIP Dance” било зле. Но в каква грешка съм бил 🙂 За другите неща дето само съм ги мернал докато си щракам с дистанционното – направо трагедия.

Viewed 12163 times by 2909 viewers

Какво научихме от първия кръг в групите на ШЛ

1. Аз това си го знам, но да кажа пак – Меси е надценен отвякъде. Достатъчна е малко по-компактна, тактически грамотна и твърда защита и него никакъв го няма. В момента Кристинка, Кака и Джерард са на светлинни години пред аржентинчето.
2. Дебрецен хич не са лошо отборче. За източно европейски тим са си направо перфектни
3. Пипо Индзаги е велик. А тия дето не го признават нищо не разбират

—————-
Now playing: Stenli – Da Letim Nad Grada
via FoxyTunes

Viewed 12805 times by 3208 viewers

Rammstein :) song of the day (and probably song of the year)

It was about time that a rock band crosses the fine line between mainstream erotic and hard porn. Well Rammstein did it 🙂

If you are offended by nudity and/or hard porn, or if you are younger than 18 years old do not click here. And make sure you don’t see the new Rammstein music video.

The idea is absolute hit!!! The song is pretty average for a Rammstein song 🙂

Viewed 11474 times by 2927 viewers

Windows 7 – first impressions

Actually I am pretty impressed. Installed the RTM build with the idea to play with it and once I break it beyond repair to reinstall, fine tune and work with it. Despite my best efforts and hacking around settings, I am yet to break it and it works pretty well. Even without all of the fine tuning I am used to perform on the Windowses I use. Vista was absolute nightmare, but 7 seems pretty big step forward. So I have to say – good job Microsoft.

Still hate the interface though 🙂

—————-
Now playing: HIM – Close To The Flame
via FoxyTunes

Viewed 12629 times by 3560 viewers

song of the day – Ария – Штиль

Как нещо негативно може да доведе до радост. Хм. мисля, че тази песен е много подходяща за настроението ми. Пък и друго си е Удо да пее на руски 🙂

Ария – Штиль

Музыка – В.Дубинин
Слова – М.Пушкина

Штиль – ветер молчит
Упал белой чайкой на дно
Штиль – наш корабль забыт
Один, в мире скованном сном…

    Между всех времен
    Без имен и лиц
    Мы уже не ждем,
    Что проснется бриз!

Штиль – сходим с ума
Жара пахнет черной смолой
Смерть одного лишь нужна
И мы, мы вернемся домой!

    Его кровь и плоть
    вновь насытит нас
    А за смерть ему
    Может, Бог воздаст!

Что нас ждет, море хранит молчанье
Жажда жить сушит сердца до дна
Только жизнь здесь ничего не стоит
Жизнь других, но не твоя!

Нет, гром не грянул с небес
Когда пили кровь как зверье
Но нестерпимым стал блеск
Креста, что мы Южным зовем…

И в последний миг
Поднялась волна,
И раздался крик:
“Впереди Земля!”

Viewed 10460 times by 2823 viewers

Празноглавие

И кво – всички скочиха на футболистчетата, че паднали от Италия, а само преди 4 дни всички ги хвалеха, че са най-великите като с късмет биха Черна Гора. Абе това журналистите дето пишат в спортната преса са пълни мекотели. А не може ли една малко по-реалистична преценка?? За разнообразие…

Какво искате бе хора?? Бербатов бил слаб… Бе аз него не го признавам за футболист, ама какво да направи в националния – да ходи да играе на 11 позиции ли?? Като са слаби около него играчите, слаб е и той. Това е. Един вратар и един Стилян Петров са близо до нивото на Бербатов. Ама журналята сигурно не са забелязали, че футбола е колективен спорт и трябват малко повече играчи за да печелиш повече от мач на 6 месеца.

Еба си и смешковците. А футболистите толкова могат. С малко повече късмет можеше и до бараж да стигнат, но това нямаше да ги направи велики. Както и сегашното им представяне не ги прави лузери. Просто това е реалното ниво на футбола в България.
—————————
Доста странно ми е да гледам как за счупена ваза изведнъж се намират желаещи да я залепят, а когато е да не се чупи, всички хвърлят камъни по нея.

Никога няма да разбера човешката природа да губи време да оправя счупени неща, но никога да не се грижи нещата да не се чупят.

Май в Библията имаше нещо подобно за двама братя и баща. Дето единия е пройдоха, а другия добър син. И така до деня в който пройдохата се завръща в бащината къща и e посрещнат с почести, които добрия син никога не е получавал. Е това е… Хората се скъсват да търсят и да се радват на петаче, слепи за това че имат злато в джоба… Да гониш дивото…

Не е важно кой е виновен, че нещо е счупено. Виновен винаги ще се намери. Важно е нещата да се пазят от чупене.
—————-
Now playing: Megadeth – A Tout Le Monde
via FoxyTunes

Viewed 11302 times by 3324 viewers

Скука :)

Не че ми е скучно и не че няма теми за които да пиша, ама автоцензурата е жестоко нещо. Мъка – има неща за които не мога да пиша дори и тук. Всъщност най-вече тук 🙂

Върнал съм се във времето. Имам толкова работа и професионални проблеми колкото и преди 2-3 години. Определено не е нещо с което човек да се гордее – все едно нищо не съм направил и съм толкова тъп, че съм се върнал в изходна позиция.

—————-
Now playing: Tristania – (04)Cure
via FoxyTunes

Viewed 10290 times by 2792 viewers