song of the day: Marillion – The Last Straw

🙂 So many years later, still one of the best albums ever… And the text of this song still deeply in touch with my thinking…

And if you ever come across us don’t give us your sympathy
You can buy us a drink and just shake our hands
And you’ll recognize by the reflection in our eyes
That deep down inside we’re all one and the same

We’re clutching at straws
We’re still drowning Clutching at straws

Viewed 296344 times by 32116 viewers

Депресивни Мисли…

Ей така – гледаш си FB-то и какво постват приятелите ти, попадаш на няква гласувания в нет-а… Ми така като гледам, поколението от което спадам и аз, всичките май искаме по малко по-различен начин да живеем от гледна точка на управляващи…
В нет-а, където са младите, може би по-умните (е все пак знаем как да цъкаме с мишката), Светльо Витков отдавна е избран за президент. Това е някакси хем готино (щото и той и Венци са пичове), хем страшно депресивно:

  • тези пичове можеха да правят повече готина музика и да издават албуми, вместо да се занимават с глупости като кандидатиране за управлаването на държава
  • не мога да избягам от мисълта за това колко промити мозъци ги няма в нет-а да видим истинското съотношение на силите. Сивата тълпа я няма в нет-а, а подозирам че те са повечко
  • само двама са (засега)

Уф така де – да си го кажа 😉 А и малко агитация за правилните кандидати:

Viewed 289064 times by 26610 viewers

song.of the day: suicidal tendencies – institutionalized

What are you trying to say? I’M crazy? When I went to YOUR schools, I went to YOUR churches, I went to YOUR institutional learning facilities? So how can you say I’M crazy?”

They say they’re gonna fix my brain.
Alleviate my suffering and my pain.
But by the time they fix my head,
Mentally I’ll be dead.

I’m not crazy – IN AN INSTITUTION!!!
You’re the one who’s crazy – IN AN INSTITUTION!!!
You’re driving me crazy – IN AN INSTITUTION!!!

Suicidal Tendencies – Institutionalized

Viewed 15465 times by 3986 viewers

song of the day: kansas – dust in the wind

Една от първите песни, които се научих да свиря на китара… С доста добър текст. И прекрасна мелодия. Една от сигурно общо 10те песни, които харесвам издадени преди 1980г. (Шегувам се де – закъде без Pink Floyd :))

Kansas – Dust In The Wind

Viewed 12671 times by 3944 viewers

song of the night :): the bloodhound gang – the bad touch

Nursing my bad mood after LFC losing to Arsenal with work. And also posting a fine, fine song 🙂

And a hilarious lyrics 🙂


“make me rise an hour early just like Daylight Savings Time ……… And then we’ll do it doggy style so we can both watch “X-Files”

You and me baby ain’t nothin’ but mammals
So let’s do it like they do on the Discovery Channel


The Bloodhound Gang – The Bad Touch

Viewed 12913 times by 3954 viewers

Рев

Ееей аман от тоя рев за зимата. Единствените, които според мен имат право да се оплакват са пешеходците щото верно – тротоарите са ужас. Ама за пътищата в София, тоя рев ми е направо непонятен.

Ама не били непочистени малките улици. Ами естествено бе. Първо трябва да се почистят големите, а те като вали непрекъснато и силно не са лесни. После требе да има ка давлезе снегорин в малката уличка. Да де – ама там паркирани едни хиляди коли… Как да стане??

Да не говориме, че сульо и пульо тръгнали в снега с лоши гуми, непочистени и трошливи коли, а за капак и не знаят как се кара на сняг. Е как после да няма задръствания и да може да се чисти. Сума ти коли закъсали на Цариградско – и там ли снегът им е виновен, дето беше почистен, или щото ни мързи да си оправиме колата, гумите, стъклата, за зимата??

Чистенето на софийските булеварди е задача невъзможна. А аз само ще кажа, че днес стигнах по-бързо до работа отколкото всяка друга зима при по-меки условия.

Но за тротоарите требе да се реве – определено.

И на края, за оревалите всичко де що е медия, че пътищата им били непочистени, поздрав от “боклука” – Pour your misery down on me :):

Garbage – Only Happy When It Rains

Viewed 17628 times by 5280 viewers