Мисли за футбол

Какво научих през изминалия уикенд за футбола:
1. Ливърпул пак няма да са шампиони 🙁 – един отбор може да побеждава когато 1 или 2 от най-добрите им играчи играят зле. Добрите отбори го могат тоя номер и когато и 3мата най-добри играчи не играят добре. Но няма отбор в който и 4мата най-добри играчи са пълна трагедия и да побеждават.
2. Манчестър Юнайтед продаде Роналдо и Тевес, но запази най-големите си звезди в отбора – съдиите. – Арсенал бяха грозно наритани и най-накрая дори наказани за това, че си позволиха да протестират.
3. Мишел Платини и поверената му УЕФА са пълни идиоти – не им стига, че не им стиска да въведат технологиите за спорни съдийски отсъждания. Ами подгониха и симулантите без идея как ще ги ловят и т.н. Като резултат, всичкко вече е симулация според публиката.

—————-
Now playing: Tarja Turunen – Damned And Divine
via FoxyTunes

Viewed 12510 times by 3427 viewers

song of the day

The quiet war has begun with silent weapons
And the new slavery is to keep the people
Poor and stupid, “Novus Ordo Seclorum”

….

I am the King (evil king) who dreams the wickedest of dreams
An ancient mystery nobody could interpret
Of seven empires falling, the wolf is at my door
As predicted years ago, that that was, that is, that is no more

Megadeth – “Washington is Next!”Докато чакаме новия албум ето едно махащо главата парче. Поздрав за Зипъра 🙂

Viewed 12291 times by 3092 viewers

Свободата Санчо…

“Свободата, Санчо, е на върха на копието!” казва Мигел Де Сервантес чрез Дон Кихот. Колко умен човек е бил испанеца. И колко много хора смятат, че свободата им е рожденно право.

Не е.

Раждаш се свободен да дишаш, ядеш и да извършваш отделяне на екстременти. Всичко останало трябва да си завоюваш. Дали с копие или чрез преговори е въпрос на късмет къде си се родил. Това е.

—————-
Now playing: Cradle of Filth – Nocturnal Supremacy
via FoxyTunes

Viewed 13618 times by 3838 viewers

Разни

Уф. Ливърпул продаде Алонсо на Реал Мадрид. Макар и предизвестена, тази продажба ме ядосва. Поне добри пари му взеха. Да видим сега, кой ще го смени.
———
Ще трябва да взема да RTFM на домашните си джаджи. 7 дни си търся “USB мъжко към USB мъжко” кабел, намерих и най-накрая открих, че това за което го търся няма да стане. И то си пише в документацията. Ах как мразя да се стигне до тук…

Viewed 11868 times by 3259 viewers