Аман от тоя Меси бре

Е видяхме го аржентинчето вчера. Изяден. Ама нормално е – играчи като него, които разчитат на индивидулна техника и 1:1 надигравания, винага могат да бъдат неутрализирани от грамотни тактически съперници. А Челси са точно това. Меси е прекрасен играч. И също така страшно надценен. Много се кефа, че вчера беше неутрализиран – аман от журналистически дитирамби за играч който не е спечелил нищо съществено и във всички трудни мачове на отбора си е изчезнал.

—————-
Now playing: Luna Mortis – Ash
via FoxyTunes

Viewed 8943 times by 2797 viewers

АААРГХ

Добре де – че Ливърпул сами се прецакахме за титлата, спор да няма. Факт. Ама това в събота дето на Юнайтед дадоха дузпа дето от хеликоптер се виждаше, че няма, при положение, че до тогава Тотнъм просто не се виждаше как ше получат гол… ЕЕЕЕЕЕЕ. А тоя път даже и не мога да кажа, че съдията ги подпира. Милия толкова лошо беше застанал, че нямаше никакъв шанс да види какво точно е станало…
Ето, вчера в 56та минута на мача МанЮ – Тотнъм, окончателно се реши титлата в Англия…. ААААРГХ

—————-
Now playing: Tristania – (02)Wormwood
via FoxyTunes

Viewed 8983 times by 2833 viewers

song of the day

Like A Boss

Like a Boss is another song from The Lonely Island‘s album Incredibad, and is a parody on Slim Thug’s first single in the album Already Platinum also named Like a Boss. Seth Rogen also appears in this video.

Other music videos from the album include I’m On A Boat, Natalie’s Rap and Jizz In My Pants.

Warning: Contains foul language

—————-
Now playing: Tristania – (09)Bird
via FoxyTunes

Viewed 11435 times by 3514 viewers

Аман

Аман от тия Ливърпул бре. Колко още мачове с по 4:4 ще направят. Нямам нерви. И как може отбора, който винаги беше известен със защитата си, два мача поред да ни вкарват по 4 гола. А че сме играели защитно вече никой не го казва 🙂 Нали, при над 3 гола вкарани средно на мач напоследък, някак си не върви да кажеш, че Ливърпул са един скучен, защитно играещ отбор…

Уф, това е положението – сами се застреляхме с тоя ентусиазъм, а Юнайтед май приключиха с грешките 🙁 Нищо де, надеждата умира последна. Затова утре ще има яко Портсмуууут 🙂

Viewed 9218 times by 2879 viewers

song of the day

Една група, която преоткривам наскоро, след като дълго се бях заслушал по свързаните с тях Sirenia…..

Tristania – Equilibrium

Viewed 8765 times by 2734 viewers

Време за лицемерие

Колко от тези, които днес ще изпратят изречението “Христос Возкресе” до Contact Lista-а в GSM-ите си, всъщност вярват в идеята на днешния празник?

Отдавна, Коледа и Великден са се превърнали в символа на лицемерието. Някакви идеали се леят от вестници и телевизия, но пък за сметка на това всичко е в името на това да се харчат пари. Ти купи ли подаръци? А боя за яйца?

Като себеуважаващ се атеист, със силна идея какво е добро или зло се чувствам доста не на място през тези дни. И доста се дразня на патоса, който ме залива за божия син дето възкресъл и за светлината, добротата и т.н. Дрън, дрън.

Чудя се, дали ако Христос (или богът на който е син) се прероди днес, ще се роди в нещо повече от костенурка. И дали има и един Брута останал за да го разпознае.

В света на Ворбис, имаме толкова голяма нужда от Брута.

Viewed 9228 times by 2871 viewers

Мениджмънт

Мисля си, че всички които искат да са ръководители трябва да бъдат пуснати да ръководят спортни отбори – футбол примерно. Някъде, където резултатите са видими за всички, веднага и оправдания не минават за повече от година. Тъжната истина е, че хората винаги се лакомят за статуса на ръководител и в нито един трейнинг, обучение или курс не можеш да получиш истинска идея всъщност какво е истинското лице на успеха и черна бездна на неуспеха.
А футбола и повечето спортове са прекрасен тест за истинската стойност на някой, решил, че е най-доброто след топлата вода…

—————-
Now playing: Tristania – (05)Deadlocked
via FoxyTunes

Viewed 8891 times by 2821 viewers

Мързел, мързееел

И така, след като 6-7 месеца съвсем дисциплинирано си пишех тук, малко по малко почва да ме хваща демотивацията. Не че няма за какво да пиша – напротив. Но просто, мисленето ми е толкова разхвърляно, че докато напиша нещо по дадена тема, вече съм преминал през 3-4 други и съм забравил какво съм искал да кажа. Или съм казал нещо различно от това което съм искал първоначално. И черновата си заминава…
Познавам се . уморен съм ментално. Много. Ще видя как ще се оправя, но дотогава ще се фокусирам върху мързела си 🙂

А кошчето за душевни отпадъци наречено блог, ще го пиша когато се накарам насила, сритам се и задължа. Или когато Ajvili завърши снимките на Ани, които да постна тук.

А дотогава – You’ll Never Walk Alone…….

—————-
Now playing: King Diamond – (03) Burn
via FoxyTunes

Viewed 14066 times by 4122 viewers

song of the day

Tiamat – Circles

And now that we’re dead
We’ve learned how to live
Our failures taught us how to forgive
And now that we’ve rise from the ashes of me and you
All our dreams shall come true

Floating in circles
Stars shine a light our way
To meadows and fields, green as the grass
Where we lay down
Forever…

And now that we’re clean
Our souls can be free
Our love is the only drug we need
And now that we’re one
We don’t need any God
Divinity flows in our blood

Floating in circles
Stars shine a light our way
To meadows and fields, green as the grass
Where we lay down
Forever…

Viewed 9429 times by 2971 viewers