Рев

Ееей аман от тоя рев за зимата. Единствените, които според мен имат право да се оплакват са пешеходците щото верно – тротоарите са ужас. Ама за пътищата в София, тоя рев ми е направо непонятен.

Ама не били непочистени малките улици. Ами естествено бе. Първо трябва да се почистят големите, а те като вали непрекъснато и силно не са лесни. После требе да има ка давлезе снегорин в малката уличка. Да де – ама там паркирани едни хиляди коли… Как да стане??

Да не говориме, че сульо и пульо тръгнали в снега с лоши гуми, непочистени и трошливи коли, а за капак и не знаят как се кара на сняг. Е как после да няма задръствания и да може да се чисти. Сума ти коли закъсали на Цариградско – и там ли снегът им е виновен, дето беше почистен, или щото ни мързи да си оправиме колата, гумите, стъклата, за зимата??

Чистенето на софийските булеварди е задача невъзможна. А аз само ще кажа, че днес стигнах по-бързо до работа отколкото всяка друга зима при по-меки условия.

Но за тротоарите требе да се реве – определено.

И на края, за оревалите всичко де що е медия, че пътищата им били непочистени, поздрав от “боклука” – Pour your misery down on me :):

Garbage – Only Happy When It Rains

Viewed 10197 times by 3155 viewers

Comments are closed.