Футбол от уикенда

Ливърпул:
Преди 6 месеца, Ливърпул победи МанЮ и така 8 мача преди края на първенството беше на 7 точки от Юнайтед. Всички журналисти до един почнаха да обясняват как моите хора имат шанс за титлата и ееей сега ще минат Юнайтед.
В събота Лъвърпул падна от Съндърланд и вече е на … ъъъъъ … 7 точки от Юнайтед с около 30 мача до края на първенството. Всички журналисти до един почнаха да обясняват как моите хора нямат ама абсолютно никакъв шанс за титлата и ееей сега требе да се откажат.
А аз само се чеша по главата и се чудя 🙂

Макар, че да, и аз смятам че моите хора няма да станат шампиони тази година. Но просто защото, тази година, поради някаква причина, малките неща които могат да обърнат каруцата винаги я обръщат при нас. В първият мач срещу Тотнъм, 200% дузпа срещу Воронин не е дадена и вместо да вземем точка в мач в който играеме трагично (което е супер за самочувствието), ние падаме. За справка, същото единоборство БЕШЕ дадено като дузпа ама срещу Ливерпул като играхме със Уест Хям. Just one of those things 🙂 В събота пак – победиха ни с гол който по правилата на футбола трябва да бъде отменен. Да бе – пак бяхме слаби, ама правилата са си правила 🙂 Тъпо е малко. А за капак, най-добрите ни играчи са в слаба форма…

Както и да е – шансове имаме. Но Фортуна не е с нас, така че, това няма да е годината. Уви.

България:
Ееей, даже не ми е кеф да се избъзикам с Левски. Че те милите копират чорбата от миналата година. Но друуго искам да кажа – Черноморец. Ей това е. Там е примерът как трябва да се работи – спокойно, в дългосрочен план. А не като в нашите “грандове”. Много се кефа на Черномороец. Пожелавам им да станат шампиони.

Малта:
Еееей, брато бележи във втори пореден мач, а вчера даже и играч на мача. Ама тъпото, че не бият. Нищо – поне до края на сезона, неговия тим са шампионите. А то ва си беше чудо.

—————-
Now playing: Epica – Our Destiny
via FoxyTunes

Viewed 10075 times by 2376 viewers

Comments are closed.