Празноглавие

И кво – всички скочиха на футболистчетата, че паднали от Италия, а само преди 4 дни всички ги хвалеха, че са най-великите като с късмет биха Черна Гора. Абе това журналистите дето пишат в спортната преса са пълни мекотели. А не може ли една малко по-реалистична преценка?? За разнообразие…

Какво искате бе хора?? Бербатов бил слаб… Бе аз него не го признавам за футболист, ама какво да направи в националния – да ходи да играе на 11 позиции ли?? Като са слаби около него играчите, слаб е и той. Това е. Един вратар и един Стилян Петров са близо до нивото на Бербатов. Ама журналята сигурно не са забелязали, че футбола е колективен спорт и трябват малко повече играчи за да печелиш повече от мач на 6 месеца.

Еба си и смешковците. А футболистите толкова могат. С малко повече късмет можеше и до бараж да стигнат, но това нямаше да ги направи велики. Както и сегашното им представяне не ги прави лузери. Просто това е реалното ниво на футбола в България.
—————————
Доста странно ми е да гледам как за счупена ваза изведнъж се намират желаещи да я залепят, а когато е да не се чупи, всички хвърлят камъни по нея.

Никога няма да разбера човешката природа да губи време да оправя счупени неща, но никога да не се грижи нещата да не се чупят.

Май в Библията имаше нещо подобно за двама братя и баща. Дето единия е пройдоха, а другия добър син. И така до деня в който пройдохата се завръща в бащината къща и e посрещнат с почести, които добрия син никога не е получавал. Е това е… Хората се скъсват да търсят и да се радват на петаче, слепи за това че имат злато в джоба… Да гониш дивото…

Не е важно кой е виновен, че нещо е счупено. Виновен винаги ще се намери. Важно е нещата да се пазят от чупене.
—————-
Now playing: Megadeth – A Tout Le Monde
via FoxyTunes

Viewed 11075 times by 3198 viewers

Comments are closed.