Уф

Най-надценения отбор в Европа, подкрепен от сериозно некомпетентен съдия и съперник, който прави всичко възможно да не вкара втори гол, ще играе на финала в Шампионската Лига. Не ми стига, че моите хора отпаднаха отдавна (добре де – преди две седмици), ами сега и ще трябва да подкрепям един от най-омразните ми отбори – Барса, срещу друг омразен отбор – МанЮ. Уф.
А гледайки, колко зле играят Барселона, тия момчета нямат и грам шанс срещу Манчестър, освен ако не се освестят и не сменят тактиката малко. Ама не виждам как ще стане.
Уф

EDIT: Сега като съм наспал да добавя още малко глупости, които са се събрали в главата ми:
На първо място трябва да кажа, че Челси, при все факта че надиграха Барселона, сами са си виновни, че отпаднаха – вкарайте си головете момчета и после съдията може и да не дава чистите дузпи.
Не мога да разбера смешния плач на футболните “естети”, че Челси играли антифутбол. Това на Барселона ли и футбол – с 0 удара в очертанията на вратата за 90 минути и махленски футбол, стил дайте я на Меси, той току виж измисли нещо. Айде стига. Барса са отбор за местна консумация – с този стил на игра, в Англия ще издрапат до средата на таблицата и това е. То не може да играеш само срещу отбори които не знаят как да играят в защита. Ирония на съдбата е, че Челси бяха Барселона-та на Англия със Сколари. Ама ги разкриха за 3-4 месеца и добре, че дойде Хидинк, за да им спаси сезона. Това е. Жалко за Челси, но сами са си виновни. Съдията също, ама това е положението – ясно е, че английските отбори играят и срещу УЕФА и трябва да си използват шансовете, когато ги има.
А иначи мача Ман Ю и Барса е просто ясен. Спомням си един финал за лигата – Милан и Барса. Тогава според “естетите”, Милан също играеха антифутбол, а Барса беше най-доброто след топлата вода. Е да де, ама на финала някакви други неща се случиха. Та си мисля, че същото ще се случи и тази година. Ако играят така както срещу Челси (а то сефижда, че те милите не знаят друг начин), Барса просто ще бъдат отнесени от Юнайтед. Което е тъпо – писна ми от тея Юнайтед, еееей.

Viewed 8798 times by 2700 viewers

Comments are closed.