Death (by) Magnetic

Тъй. Преди да си приключа работата за деня един бърз пост.

Вече няколко дни слушам новата MetallicaDeath Magnеtic” и да си напиша мнението и да ги пооплюя 🙂

Първо хубавите неща, а те не са малко – хората наистина почти са успяли да го докарат като стар албум – на моменти звучи доста добре. Музиката е горе-долу добре, като слушам тестовете са си нормален Джеймс. Като цяло става за слушане, дори и наякои песни се помнят.

Но за мен лошите са много повече – както казах, на моменти звучи добре, ама като цяло звукът е като на някаква стоунър група или на група от времето когато Deep Purple са били млади – много го мразя тоя звук 😉 Добре, че St. Anger постави рекорд по ужасен звук, та този албум се ядва. Другото което ми прави лошо впечатление, е че в този албум няма нищо ново. То хубово, връщане към корените, ама може ли и нещо по-модерничко. Все пак вече не сме 1988. Така де – ако може малко щипка сол, че иначе много постно. Пък и сме ги яли тия кюфтета вече.

И накрая. За финал се чудя – абе тия хора защо прибраха един от най-добрите басисти в съвременната метъл сцена като не му дават да прави нищо в целия албум ?!?!

Та така – ще го слушам още малко туй чудо на съвременната музика и ще забравя за него. Много далеч от високите стандарти които, самите Metallica определиха. Както е тръгнало, албумчето на In Flames от тая година ще се окаже любимият ми албум за 2008. Сега напред към Sonic Syndicate и “Love And Other Disasters”.

Viewed 5722 times by 1925 viewers

Comments are closed.